Anthony älskar att sova och äta !


En dag ute på landet

Idag har  vi varit ute på landet hos min mamma och styvpappa. Rafael har lekt med sin kompis Henrik, dom älskar att spela TV spel båda två och eftersom att poolen inte är helt klar ännu så har dom spelat en hel del i dag, inte bra enligt mig:( Själv har jag mest suttit och ammat hela dagen känns det som. Anthony var så kallad "tung för tiden" när han föddes, det kallas tydligen så när bebisen ligger över i sin viktkurva. Jag gjorde planerat kejsarsnitt och Anthony "plockades ut" i vecka 38 och vägde 4,5 kg och var 52 cm lång.
Min snälla man har tillbringat dagen med att klyva ved till min mormor och morfar. Tyvärr så har dom blivit lite sämre rent fysiskt båda två och behöver ta det lite lugnare. De är verkligen underbara människor och dom har hjälpt oss så mycket med allt möjligt bl.a varit barnvakt till våran Rafael.
På lördag fyller Rafael år och vi ska bla köpa en studsmatta till honom, en bra grej nu när vi äntligen ska få en egen trädgård :)

Rafael och Anthony på BB


Välkommen till min nya blogg!

Nu är det söndag kväll och jag sitter med min yngsta son ( som är 1månad gammal ) i knät, och har min älsta snart 7åriga son brevid mig isoffan. Vi myser och äter popcorn som min gulliga man har fixat åt oss. Just nu tittar vi på Toon Disney kanalen, det har blivit mycket tecknat nu när sonen har sommarlov.
Jag och min älskling ska titta på någon bra film när barnen har somnat. Vi får se om jag orkar hålla mig vaken, tyvärr så brukar jag ofta slockna efter halva, men om den är spännande och bra brukar jag faktiskt kunna se hela filmen, typiskt för trötta småbarns mammor ;)
Jag är så glad för vi ska flytta ut på till ett supermysigt hus på landet. Det ligger nära både min mamma och styvpappas gård och mina morföräldrars hus, det kan knappast bli bättre:) Dessutom så är det staket runt hela tomten så barnen kan leka fritt, även om man måste ha koll så känns det tryggare. Det enda dåliga är att vi måste vänta tills den 1:a oktober tills vi får flytta in, men som tur är så kan vi vara en hel del ute hos mina föräldrar under sommaren. Dom har köpt en pool som sonen längtar efter att få bada i, vi får verkligen se till att den blir fylld nu i veckan !

RSS 2.0