Sanna och jag !


Besök

Igår så var min söta kompis Sanna här och hälsade på. Hon hade med sig sin yngsta son Viggo som är endast 1 vecka äldre än Anthony. Det var verkligen jättekul att se killarna tillsammans, dom är stora maffiga killar båda två. Men dom har väldigt olika personligheter och temprament. Vi hade jättemysigt, tänk vad skönt det kan vara att bara sitta och prata om vad som faller en in. Tiden går alldeles för fort då !

storebrorsan !


Myser i soffan


Vart tar tiden vägen?

Jag som är hemma och är föräldraledig med våran underbara 4månaders bebis, borde ha hur mycket tid som helst. Men även fast han är super snäll och lugn så går det i ett. Det kan ju bero på att vi precis har flyttat och jag vill få ordning på allt NU på en gång.
Är det någon annan som känner igen sig ? säkert de flesta med familj, jag klagar inte men det är ju så mycket som man vill hinna med :) Jag är en sån där person som skriver listor på vad jag vill ,måste, ska, önskar göra. Min man bara suckar när han ser ännu en lista på kylskåpet  -jaha, ännu en av dina "måste fixas" listor. Han har det inte lätt :)

Nu har vi flyttat !

Äntligen har vi flyttat in i vårat hus på landet! Det är hur mysigt som helst, vi trivs otroligt bra faktiskt. Men det är en hel del att greja med, både ute och inne. Det är tur att vi får hjälp av mina snälla släktingar! Det finns både gästhus, snickarbod och andra uthus samt två garage och en stor tomt, så nu har vi att göra ,( ler ).
Men man måste hinna njuta oxå, grilla och leka med barnen, bygga koja till äldsta sonen mm.
Jag förstår verkligen att många par flyttar ut på landet när dom får barn, det är guld värt att bara kunna öppna dörren och gå rakt ut i trädgården. Vi har staket runt hela tomten och det känns skönt eftersom att bilarna kan komma upp i rätt höga hastigheter på vägen utanför. Men som sagt, vi myser och trivs :)

RSS 2.0