LittleBIG Planet

Idag köpte Rafael ett jättekul spel "LittleBIG Planet" till playstation 3 . Jättebra spel !  Man bygger sin egna gubbe och skapar olika banor  och kan lägga ut dom och spela online. Jag gillar att han spelar strategispel och kreativa "skapar" spel som gör att hjärnan får jobba. Då är det helt okej ;)

Vi har massor av djur som springer inne i trädgården även fast vi har staket runt hela tomten. Dom gillar att vara inne hos oss ;)
I alla fall har vi en stor råbock  som skrämmer slag på oss hela tiden! Rätt som det är står han bakom husknuten. En dag så sprang han nästan omkull Rafael och kompisen Henrik, när dom lekte i kojan dom byggt i skogen bakom huset.
Han har även skrämt Andrei och Rafael när dom skulle hämta in ved en kväll, då kom han springande i mörkret , lite läskigt!
Det finns även Älgar, grävlingar och vildsvin förutom alla harar,rävar och rådjur, riktig vildmark alltså ;)


Kommentarer
Postat av: Leona

Här i stan har vi också vilda djur, både ute och inne, men av mindre slag...i somras vad det skator som kom in till oss vid flera tillfällen,även flera grodor. Förra sommaren bodde en igelkott i vår trädgård, det var ganska trevligt :)Min brorsa m. fam hade en älg som trampade sönder deras pool :( En annan älg hoppade ur deras häck i mörkret och skrämde slag på min syrra.

Både för och nackdelar med djur och natur =)

2008-12-01 @ 18:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0