Mcd besök


Semlor mums!

Jag kunde inte se "Den rätte för Rosing" igår kväll som planerat för jag gjorde nämligen någonting mycket trevligare ; fikade med barnen, min mamma och styvpappa och min gulliga mormor Maja, som för övrigt hade med sig världens godaste semlor eftersom att det var "fettisdagen" igår. Mysigt :)
Iallafall så såg programmet nu här på morgonen i stället, rätt underhållande faktiskt, men eftersom att jag är mammaledig just nu så är jag nog inte så kräsen för tillfället, det räcker med rätt lite för att jag ska tycka att någonting är sjuktbra ;) haha!
Vi ses :)

Den rätte för Rosing.

Sitter och kollar på Vakna! med the voice, och just nu är Linda Rosing där på besök och berättar om sitt program som börjar i kväll kl 20.00 på kanal 5. Den rätte för Rosing.
Hemskt att erkänna men det ska jag helt klart kolla på.
Hon är ju en skandal drottning  av stora mått  ;)
Vi får se om det är nåt att se :)

Nu ska jag gulla lite med min yngsta son, som för övrigt  är världens gladaste bebis :) just nu :)
Kram :)

Rafael och Philip = riktiga buskillar:)

I natt har vi inte sovit speciellt mycket. Rafael har haft en kompis som har sovit över,Philip, och dom låg och fnittrade typ halva natten. Sen blev dom mörkrädda och vågade inte sova själva utan kom in till oss och ville sova där dom också. Men Andrei var snäll och låg hos dom tills dom somnade :)

Idag har vi åkt pulka och tefat med killarna hela förmiddagen. Vi busade massor i all ny snö som har kommit :). Sen gick vi och hälsade på min mamma och styvpappa och fikade tillsammans med dom, mysigt :)
 Nu spelar killarna playstation 3 för fullt, och Anthony har precis somnat , jag och Andrei dricker varsin kopp grönt te, vi ska försöka bli lite nyttiga i våran familj, det har vi planerat i alla fall, få se om vi lyckas, hoppas det :)

Ha en fortsatt trevlig Söndag :)

Glad men lite trött.


upp igen :)


Lillkillen


vilopaus


I pulka backen :)


Sportlov.

Rafael har sportlov och alla utom jag är förkylda, både Rafael och Andrei har feber och Anthony är lite småsnuvig.
Hoppas att dom blir friska snart så vi kan hitta på lite sportlovs aktiviteter :)
Vi hade tänkt att åka skridskor och skidor och åka till badhuset nån dag. Sen vill Rafael ta hem några kompisar också :)
Igår bakade jag och Rafael bullar i alla fall, och nu ska jag försöka hinna städa lite mellan jag tar hand om mina sjuklingar.
Vi ses :)


skolbus !

Idag har Andrei varit med Rafael i skolan hela dagen. Han var med barnen och lekte kull på rasten, självklart så tyckte barnen att det var kul att en vuxen var med, så det kom fler och fler barn hela tiden, även från andra klasser, det blev nästan lite pinsamt till slut tyckte Andrei.  Det skulle jag velat sett :) det såg säkert jättekul ut, ha ha.
Själv  har jag möblerat om lite här hemma, det blev faktiskt jättebra:)
Nu ska jag ta och laga middag, kram.

vackert :)


bebisträff

Idag har  jag och Anthony varit hemma hos Sanna och Viggo, Johanna och Winston kom också dit ! ( Viggo, Winston och Anthony är ca 8 månader alla tre) det var jättekul att träffa dom :) Det blev bebis snack nästan hela tiden ;)
På hemvägen så passade jag på att hämta upp Rafael i skolan så att han skulle slippa åka buss i 45 min ( när man åker raka vägen med bil tar det typ 10 minuter)
Nu ska vi fika å jag ska spela Little Big planet med honom , det är faktiskt jättekul :)

Super fin gård!

Idag var jag hemma hos min bästa kompis Johanna och kollade in deras nya hus, eller rättare sagt gård! så himla fint!
 Stort två våningshus, stort stall med tillhörande paddock och hagar mm. Synd att min älskade Rafael blivit tok allergisk mot hästar, annars så skulle vi skaffa åtminstonde en, bums ! Jag måste erkänna att jag blir lite sugen, men jag är ju uppväxt med hästar så det är nog inte så konstigt. Jag och Johanna har ju faktiskt gått häst inriktning på gymnasiet till å med :)

Annars har det gått i ett här hemma (därav bristen på inlägg ;)
I kväll är det handbollsträning och jag ska åka dit med Rafael och kompisen Philip, dom sitter i vardagsrummet och spelar littleBIGplanet  just  nu :)
Igår var vi i badhuset  och Rafael var på "Funky Boys" och tränade :)
 
Vi ses :)

Funky Boys.

Rafael och kompisen Henrik har börjat på "funky boys" en dansgrupp för killar mellan 7-12 år, dom får dansa bla. hip hop och streetdance :) . killarna tyckte det var jättekul, tydligen ska det bli en dans show sen också, det blir spännande att se :)
 Jag dansade en del när jag var yngre så jag tycker att det är superkul att han vill dansa :)
Så nu hänger vi på"Magasinet " (gymmet där dansen håller till ) varje lördag :)
 
Lillkillen Anthony är hostig och förkyld fortfarande, nu har vi varit tillräkligt sjuka tycker jag!
Det är kul att snön ligger kvar i alla fall :) vi har precis åkt pulka för fullt, hela familjen :)

En nöjd kille :)


Äntligen lite snö :)


RSS 2.0