Bättre nu :)

Fy vad jag har varit sjuk! nu är jag i alla fall bättre :) Jag fick till och med tillbringa förra Söndagen på akuten, där fick jag ligga från förmiddagen ända till sena kvällen och få dropp:(
Dom tog en massa prover men hittade inget fel. Skönt att jag mår bättre nu i alla fall.

Idag har vi haft besök av min pappa som kom förbi en sväng, det var jätteroligt att träffa honom för det var ett tag sedan vi sågs.
Rafael åkte iväg till en klasskompis en stund på eftermiddagen, dom hade snickrat och lekt och haft jättekul fick jag höra när jag kom och hämtade honom, bra :)

Min kära svärfar fyller år idag, så ett stort grattis till dig Julian :)

Nu ska jag fortsätta vara social med grabbarna :), kram :)


9 månader :)

Vi vaknade kl 05.30 i morse och båda barnen var superpigga så det var lika bra att gå upp. Vi tog det lungt och käkade frukost framför TV:n och kollade på tecknat och småpratade, mysigt ! Jag fixade matsäck till Rafael som han alltid brukar ha med sig till skolan på torsdagar eftersom att dom har utedag då, messmörsmackor, varm choklad en festis och ett äpple blev det den här gången.

Nu ligger lillkillen och sover sin förmiddags slummer, han har blivit så duktig sedan han slutade amma för ca 2 veckor sedan, nu vaknar han bara 1 gång per natt , alltid vid 02.00 tiden och dricker en flaska välling , sedan sover och snusar han gott resten av natten :)
Han blir 9 månader idag min lilla älskling :)

Ha en underbar dag, kram :)

Anthonys första tand :)

Nu har jag varit magsjuk 2 gånger på 1 vecka ! Usch det är verkligen hemskt att vara magsjuk det känns som man ska dö typ.
Det är nog någonting som går här i skolan /dagiset där vi bor för det är jättemånga här omkring som blivit just magsjuka :(

Min snälla styvpappa åkte in med Rafael till "Funky Boys" dansen och sen så skulle han även åka med Rafael till Formstylisterna och klippa  så han får klippa sig, dom är verkligen trevliga och superduktiga där!

Skönt för mig att få vara hemma och kurera mig lite:).
Lilla Anthony har fått sin första tand :) det ser jättegulligt ut för han ska känna på den med sitt lilla finger hela tiden,så han ser lite sådär finurlig och eftertänksam ut mest hela tiden :)
Kram på er  :)

Magsjuka eller bara för mycket godis ;)

Usch, jag blev magsjuk nu i helgen, eller också proppade jag i mig för mycket skräpmat på Lördag kvällen  :( , vi åt Pizza, chips och en massa massa smågodis, så min kropp fick nog en smärre chock ;)
Men nu mår jag bättre i alla fall, skönt :)
Ska gå en promenad med Andrei och Anthony om en liten stund, och så ska vi på handbollsträning ikväll.
Hoppas att ni får en bra måndag :)

powerwalk :)

Kom precis hem efter en skön lång promenad med Anthony, det känns att det snart är vår, härligt!
Nu ska jag ta och storstäda inför helgen , som är fullbokad som vanligt :) Natalie kommer hit, sen är det "funky boys "dansen för Rafael och en kompis till honom ska komma hit och ev. sova över, om vi hinner så ska vi fixa lite med huset också :)
Hoppas att ni alla får en supermysig helg:)

vikt ras!

Andrei har varit så duktig och gått ner hela 16 kg på kort tid, superduktigt gjort verkligen! Det är inte kul precis att gå på diet :(
Men nu har jag en riktig snygging här hemma :) han var det såklart innan också, men ni förstår säkert poängen :)
Det bästa är att man mår både fysiskt och psykiskt bättre när man håller en bra vikt och är nöjd med sig själv, dessutom så smittar både energin,humöret och matvanorna av sig på resten av familjen :)
Kramar :)

Rolig doktor.

Jag var med Rafael till läkaren igår för att kolla upp varför han aldrig blir frisk från sin förkylning / nästäppa, det var en upplevelse måste jag säga!
Läkaren var rätt så ung så han hade nog precis börjat att arbeta som läkare. Ialla fall så började han med att hälsa på Rafael och sedan vände han sig till mig och frågade;  -Jaha, och vad har du för relation till Rafael? -Eeh, jag är hans mamma svarade jag. - Jaha där ser man, sa läkaren.
Sedan frågade han Rafael saker som ; -Vilka reaktioner har uppkommit i sammband med allergin? och -Vad använder du för läkemedel?
Lätt att svara på sådana frågor när man är 7 år, det var jättebra att läkaren pratade direkt till Rafael,  men han kunde ha formulerat sig på ett lite enklare sätt , men som sagt han var nog rätt ny och blir förhoppningsvis bättre på att kommunisera med barn efter ett tag ;)

RSS 2.0